Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g29kcal2.5g2.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 36g125kcal2g27.5g0.4g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g355kcal13.2g59.2g6.4g1g
Valittu annoskoko204g177kcal6.6g29.6g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna102g89kcal3.3g14.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145