Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g77kcal1.8g13.4g1.8g4.8g
Valittu annoskoko204g39kcal0.9g6.7g0.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g19kcal0.5g3.4g0.5g1.2g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864