Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g19g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g5.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g43kcal2.6g0.3g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 66g100kcal12.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g373kcal32g13.2g20.8g0.8g
Valittu annoskoko204g187kcal16g6.6g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna102g93kcal8g3.3g5.2g0.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g3.2g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258