Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)60g48kcal2g7.1g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g27kcal1.8g2.9g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala36g114kcal5.4g21.1g0.9g3.6g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7.1g53kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g600kcal28.4g63.2g25.8g7.2g
Valittu annoskoko204g300kcal14.2g31.6g12.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna102g150kcal7.1g15.8g6.5g1.8g
Arvot/100g100g147kcal7g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979