Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g70g12kcal1.1g1.5g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g162kcal12.2g9.6g7.6g3.6g
Valittu annoskoko204g81kcal6.1g4.8g3.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna102g41kcal3.1g2.4g1.9g0.9g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207