Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 125g101kcal2g21.1g0.1g3.8g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g255kcal5.4g46.2g3.8g8g
Valittu annoskoko204g127kcal2.7g23.1g1.9g4g
Annoskoko puolitettuna102g64kcal1.4g11.6g1g2g
Arvot/100g100g63kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920