Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 20g3.2kcal0.1g0.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g29g10kcal0.5g2g0g0.4g
Tonnikala vedessä, rainbow40g40kcal8g0.2g0.8g0g
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 10g31kcal0.8g5.8g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g26g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15020g78kcal5.8g0.3g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1009kcal39g72.8g61g7.2g
Valittu annoskoko204g504kcal19.5g36.4g30.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna102g252kcal9.8g18.2g15.3g1.8g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.9g15g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094