Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g57g204kcal7.4g39.7g1.2g2.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 28g103kcal7.9g0g8g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot26g77kcal3.7g0.3g6.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.6g2.3g0g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1004kcal47.6g86.2g51.6g4.8g
Valittu annoskoko204g502kcal23.8g43.1g25.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g251kcal11.9g21.6g12.9g1.2g
Arvot/100g100g246kcal11.7g21.1g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648