Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g16kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sokeri 27g110kcal0g27.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g19g67kcal0.3g17g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g131kcal3.9g26.7g0.5g1.3g
Grahamjauho 7.6g25kcal0.8g4.6g0.2g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g4.6g15kcal0.4g2.8g0.1g0.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 15g108kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1068kcal20.6g166.8g33.6g8.4g
Valittu annoskoko204g534kcal10.3g83.4g16.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna102g267kcal5.2g41.7g8.4g2.1g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604