TC Pollo al Limone y Ajillo

1. Leikkaa broileri suikaleiksi.

2. Silppua valkosipuli ja persilja
3. Paista broileria oliiviöljyssä kovalla lämmöllä noin 2 minuuttia
4. Lisää valkosipuli ja paprikajauhe ja paista kypsäksi.

5. Lisää sitruunamehu ja persilja.

6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile salaatin tai keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee165g170kcal38.1g0g2.5g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Persilja9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g487kcal78.2g3.8g17.8g3.8g
Valittu annoskoko204g243kcal39.1g1.9g8.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna102g122kcal19.6g1g4.5g1g
Arvot/100g100g119kcal19.2g0.9g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447584