Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino28g96kcal6.5g14.9g1g1.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.8g3.2kcal0g0.6g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl28g11kcal0.3g2.5g0g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g23g57kcal4.2g0.1g4.5g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g47g9kcal0.3g1.5g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 66g8.5kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g472kcal24.4g42.2g22g5g
Valittu annoskoko204g236kcal12.2g21.1g11g2.5g
Annoskoko puolitettuna102g118kcal6.1g10.6g5.5g1.3g
Arvot/100g100g116kcal6g10.3g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565