Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g20g2.8kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Herkkusieni 23g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Hillosipuli, Rainbow15g5.2kcal0.1g1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria80g88kcal16.8g0g2g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g264kcal37g10.2g7.4g3g
Valittu annoskoko204g132kcal18.5g5.1g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna102g66kcal9.3g2.6g1.9g0.8g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604