Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g14g37kcal4.2g0.3g2.1g0g
Kanaliemi laimennettu 35g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g319kcal32g7.6g16.6g3g
Valittu annoskoko204g159kcal16g3.8g8.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna102g80kcal8g1.9g4.2g0.8g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837