Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.6g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g15g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Seiti x-tra58g47kcal9.9g0.6g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g341kcal23.2g22.2g17.4g1.4g
Valittu annoskoko204g171kcal11.6g11.1g8.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna102g85kcal5.8g5.6g4.4g0.4g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842