Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty94g131kcal4.8g26.2g0.6g3.2g
Chorizo makkara, annos 100g63g162kcal6.9g3.1g13.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)39g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g649kcal24g62.6g33.2g6.6g
Valittu annoskoko205g324kcal12g31.3g16.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna102g162kcal6g15.7g8.3g1.7g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332