Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.4g15kcal0.6g3g0.1g0.2g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.2g7.2kcal0.1g0.3g0.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 33g98kcal6.1g0.8g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g299kcal15.6g12.6g20.2g3.2g
Valittu annoskoko205g149kcal7.8g6.3g10.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna103g75kcal3.9g3.2g5.1g0.8g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038