Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty101g292kcal22.2g45.3g1.6g0g
Oliiviöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5.5g4.4kcal0.1g1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.8g6.1kcal0g1.6g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g26kcal0.2g0.2g2.6g0.6g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0.2g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g855kcal46.6g103.4g26.8g4.8g
Valittu annoskoko205g428kcal23.3g51.7g13.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g214kcal11.7g25.9g6.7g1.2g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903