Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore68g21kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri29g117kcal0g28.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g86g326kcal6.1g43.1g13.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g927kcal13.2g151g28g4.8g
Valittu annoskoko205g464kcal6.6g75.5g14g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g232kcal3.3g37.8g7g1.2g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847