Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 98g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 9g27kcal1.7g0.2g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g279kcal18.4g11.8g16.8g4.4g
Valittu annoskoko205g139kcal9.2g5.9g8.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna102g70kcal4.6g3g4.2g1.1g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946