Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g26g98kcal0.3g22.2g0.8g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa720g958kcal136.8g5g43.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 240g154kcal7.7g11.6g8.4g0g
Maito, Kevyt240g110kcal7.7g11.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g3166kcal310g118.8g160.8g6.4g
Valittu annoskoko2040g1583kcal155g59.4g80.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna1020g792kcal77.5g29.7g40.2g1.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636