Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka699g2132kcal67.8g426.3g14g104.8g
Puolukka 666g258kcal2.9g45.3g3.3g17.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 666g504kcal12.4g102.6g1.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g5788kcal166.2g1148.4g37.2g257.6g
Valittu annoskoko2040g2894kcal83.1g574.2g18.6g128.8g
Annoskoko puolitettuna1020g1447kcal41.6g287.1g9.3g64.4g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480