Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen225g1616kcal0g0g179.6g0g
Sokeri 254g1033kcal0g254.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.3g3.5g10.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g524g445kcal18.3g68.1g11g5.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 449g173kcal0.7g36.6g0.4g6.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g100kcal0g24.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g9565kcal160g1206g439.6g45g
Valittu annoskoko2040g4783kcal80g603g219.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna1020g2391kcal40g301.5g109.9g11.3g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612