Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1600g2288kcal320g0g112g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g5376kcal704g19.8g274.4g7.2g
Valittu annoskoko2040g2688kcal352g9.9g137.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna1020g1344kcal176g5g68.6g1.8g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893