Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 100g126kcal11g0.3g9.1g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Punaherukka 167g95kcal2.4g12.6g0.7g8.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%335g201kcal10.7g23.8g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g126kcal11g0.3g9.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 209g1124kcal1.9g1.5g125.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g619g520kcal6.8g113.3g2.5g11.1g
Fariinisokeri117g476kcal0g117g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl50g290kcal10.6g2.7g25.4g5.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)326g1044kcal45g189.3g10.4g40.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g8085kcal199.6g941.2g378.8g132.2g
Valittu annoskoko2040g4043kcal99.8g470.6g189.4g66.1g
Annoskoko puolitettuna1020g2021kcal49.9g235.3g94.7g33.1g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218