Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1619g2332kcal356.2g0g97.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola180g289kcal14.4g7.2g23.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g180g613kcal25.3g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g6501kcal793.4g20.4g353.2g2.2g
Valittu annoskoko2043g3251kcal396.7g10.2g176.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna1022g1625kcal198.4g5.1g88.3g0.6g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955