RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1126g1211kcal214.7g0g38.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Tilli, tuore 225g67kcal8.3g2g1.8g4.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 451g736kcal12.2g12.2g67.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g113g301kcal9.6g57.7g1.1g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g4703kcal491.2g151.2g217.8g42.2g
Valittu annoskoko2043g2352kcal245.6g75.6g108.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna1022g1176kcal122.8g37.8g54.5g10.6g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489