Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi42g88kcal3.5g15.9g1.3g11.3g
Vesi, vesijohtovesi 1128g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 564g429kcal10.6g87.4g1.1g5.6g
Hirvenjauheliha oma saalis282g316kcal62g0g8.5g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g2164kcal152.2g206.6g78.2g33.8g
Valittu annoskoko2043g1082kcal76.1g103.3g39.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1022g541kcal38.1g51.7g19.6g8.5g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467