PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1159g442kcal3.1g81.6g1g39.8g
Vehnäjauho puolikarkea 228g783kcal23.3g159.8g2.7g8g
Sokeri 149g606kcal0g149.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 290g413kcal36.2g0.9g29.7g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g123g664kcal0.5g0.6g73.8g0g
Maito, Kevyt79g36kcal2.5g3.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g5976kcal132.2g812.2g216.8g95.6g
Valittu annoskoko2044g2988kcal66.1g406.1g108.4g47.8g
Annoskoko puolitettuna1022g1494kcal33.1g203.1g54.2g23.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219