Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka183g1314kcal1.8g1.8g146g0g
Liivatelehti, gelatiini8.4g29kcal7.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g351g225kcal38.6g14g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g42g169kcal0g42.1g0g0g
Mansikka 702g327kcal3.5g59g1.4g13.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g337g1354kcal27g205.5g57.3g12.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g281g590kcal8.4g14g56.2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g140g741kcal12.9g84.2g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g9497kcal198.8g841.2g599g51.6g
Valittu annoskoko2044g4748kcal99.4g420.6g299.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna1022g2374kcal49.7g210.3g149.8g12.9g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316