Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g438g482kcal34.2g78.8g2.2g39.9g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe, punanen1.8g4.4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 788g180kcal4.4g27.2g2.4g11g
Paprika keltainen 70g21kcal0.7g3.6g0.1g1.4g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%701g1191kcal140.2g0g70.1g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g4114kcal362.8g227g185.2g106g
Valittu annoskoko2044g2057kcal181.4g113.5g92.6g53g
Annoskoko puolitettuna1022g1029kcal90.7g56.8g46.3g26.5g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373