Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 580g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 167g505kcal0.2g124.1g0g0g
Hiiva 32g24kcal4.2g0.4g0.1g2.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 161g490kcal14.1g89.2g3.1g22.4g
Grahamjauho 322g1056kcal34g195.5g7.1g31.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g773g2705kcal104.3g507g22.4g42.5g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g9558kcal313.6g1832.4g65.4g198g
Valittu annoskoko2048g4779kcal156.8g916.2g32.7g99g
Annoskoko puolitettuna1024g2390kcal78.4g458.1g16.4g49.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646