Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 692g2374kcal70.5g484.4g8.3g24.2g
Sokeri 339g1377kcal0g339g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Rypsiöljy 299g2648kcal0g0g299.4g0g
Mustikka metsä- 639g281kcal3.2g40.9g3.8g21.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 25g85kcal0g20.6g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g27g104kcal0g26.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g13891kcal148.8g1858.4g623g91.6g
Valittu annoskoko2048g6946kcal74.4g929.2g311.5g45.8g
Annoskoko puolitettuna1024g3473kcal37.2g464.6g155.8g22.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746