Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Sokeri 341g1386kcal0g341.1g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai30g103kcal3.5g21g0.6g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 121g404kcal0.1g98.3g0.1g1.7g
Kaakao (Oboy, original)20g74kcal0.8g16.5g0.5g1.1g
Liivate 30g105kcal25.8g0g0g0g
Flora vispi 20%402g884kcal12.1g20.1g80.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g201g938kcal5.6g128.5g44.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen60g328kcal6.6g29.5g19.9g1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 402g138kcal12.3g20.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g9980kcal244g1352.8g382.6g9.6g
Valittu annoskoko2048g4990kcal122g676.4g191.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna1024g2495kcal61g338.2g95.7g2.4g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376