Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)320g2304kcal2.6g2.6g256g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.2g5g14.6g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 160g73kcal4.8g7.7g2.4g0g
Sokeri 136g552kcal0g135.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 48g22kcal1.4g2.3g0.7g0g
Mantelilastu (A la meira)160g960kcal38.4g10.6g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g15269kcal275.4g1774.8g774g31.6g
Valittu annoskoko2048g7634kcal137.7g887.4g387g15.8g
Annoskoko puolitettuna1024g3817kcal68.9g443.7g193.5g7.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928