Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 208g27kcal2.3g2g0.4g2.5g
Ruohosipuli 32g7.2kcal0.4g0.5g0.2g0.8g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 368g490kcal31.1g64.8g7.4g18.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 320g205kcal10.2g15.4g11.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)320g480kcal51.2g12.8g25.6g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 696g381kcal11.1g91.2g1.2g5.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 24g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g3512kcal214.6g381g124.2g58.2g
Valittu annoskoko2048g1756kcal107.3g190.5g62.1g29.1g
Annoskoko puolitettuna1024g878kcal53.7g95.3g31.1g14.6g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964