Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 788g265kcal5.4g43.3g0.8g11g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g11g68kcal0.8g6.5g3.9g0g
Ruokosokeri95g385kcal0g94.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 32g106kcal0g25.7g0g0.4g
Mansikka 1125g524kcal5.6g94.5g2.2g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g2695kcal23.6g528.8g13.8g65.6g
Valittu annoskoko2050g1347kcal11.8g264.4g6.9g32.8g
Annoskoko puolitettuna1025g674kcal5.9g132.2g3.5g16.4g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727