Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g34g30kcal6.1g0.5g0.3g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)30g52kcal5.3g0g3.5g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kurkku 30g3.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g40g26kcal5.2g0.8g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g254kcal34.8g8.4g8.2g2.2g
Valittu annoskoko205g127kcal17.4g4.2g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna103g63kcal8.7g2.1g2.1g0.6g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573