Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)79g110kcal8.8g0.3g8.3g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g89kcal0g0g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15g0.3g0.8g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2g7.7kcal0g1.9g0g0g
Raparperi 33g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Mansikka 23g11kcal0.1g1.9g0g0.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g841kcal22.8g99.4g37g3.4g
Valittu annoskoko205g420kcal11.4g49.7g18.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g210kcal5.7g24.9g9.3g0.9g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.2g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692