Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.2g0.8g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Mantelilastu (A la meira)25g150kcal6g1.6g13.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 25g102kcal0.7g24.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g957kcal14.6g70g68.6g5.2g
Valittu annoskoko205g479kcal7.3g35g34.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna103g239kcal3.7g17.5g17.2g1.3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454