Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)50g60kcal1.5g2g5g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)75g85kcal20.3g0g0.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)25g65kcal7.7g0g3.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g554kcal70.4g6g27.2g0g
Valittu annoskoko205g277kcal35.2g3g13.6g0g
Annoskoko puolitettuna103g139kcal17.6g1.5g6.8g0g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.5g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813