Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore50g5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Fetajuusto Apetina 8 %25g38kcal4g0g2g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g25g66kcal7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g271kcal24g10.4g13g4.2g
Valittu annoskoko205g136kcal12g5.2g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna103g68kcal6g2.6g3.3g1.1g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720