Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g50g190kcal2.7g16g12.5g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka15g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g25g43kcal1.9g1.3g3.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g19g51kcal6.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g845kcal44.8g38.2g55.6g4g
Valittu annoskoko205g422kcal22.4g19.1g27.8g2g
Annoskoko puolitettuna103g211kcal11.2g9.6g13.9g1g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671