Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g44g68kcal6.1g1.1g4.4g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana, tuore23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g205kcal14g15.6g9.2g2.4g
Valittu annoskoko205g103kcal7g7.8g4.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna103g51kcal3.5g3.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915