Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)33g35kcal5.3g0.7g1.1g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Munakoiso 44g10kcal0.2g1.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kikherne säilötty Bonduelle29g38kcal1.9g5.8g0.9g1.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g41g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.2g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.4g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g271kcal17g26.2g10.2g8.6g
Valittu annoskoko205g135kcal8.5g13.1g5.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna103g68kcal4.3g6.6g2.6g2.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.4g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880