Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 113g141kcal23.6g0g5.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g25g118kcal3g1.8g11g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.8g2.1g2.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g652kcal55.4g9.4g44.2g0.4g
Valittu annoskoko205g326kcal27.7g4.7g22.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna103g163kcal13.9g2.4g11.1g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474