Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 25g6.9kcal0.3g1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g19g36kcal3g0.1g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g119kcal7.2g9.4g5.2g2g
Valittu annoskoko205g60kcal3.6g4.7g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna103g30kcal1.8g2.4g1.3g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472