Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow14g11kcal0.6g1.8g0.1g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g28g39kcal5.3g0g2g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Ketsuppi, Felix4.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Makaroni, tumma 3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 11g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g173kcal13.8g17.2g4.6g3g
Valittu annoskoko205g87kcal6.9g8.6g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna103g43kcal3.5g4.3g1.2g0.8g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167