Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl70g84kcal13.3g0.6g3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g51g24kcal0.3g5.6g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g309kcal28.4g23g10.8g1g
Valittu annoskoko205g155kcal14.2g11.5g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna103g77kcal7.1g5.8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902