Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton94g101kcal21.2g0g1.7g0g
Pekoni atria47g164kcal7g0g14.1g0g
Sieni rouskut, suolattu 30g7.8kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni24g31kcal0.7g0.5g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g674kcal59.4g3.6g44.6g1.8g
Valittu annoskoko206g337kcal29.7g1.8g22.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g168kcal14.9g0.9g11.2g0.5g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489