Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale27g88kcal3.3g0g8.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 113g27kcal1.5g2.2g0.6g2.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio13g38kcal3.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g409kcal22.4g7.6g30.6g5.6g
Valittu annoskoko206g205kcal11.2g3.8g15.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna103g102kcal5.6g1.9g7.7g1.4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.8g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412